Har du brug for rådgivning?

Vores dygtige lejeretseksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Det eneste du skal gøre er at sende os en henvendelse, hvor du kort beskriver din spørgsmål eller din problemstilling, hvorefter du kommer i dialog med en rådgiver.

Skriv ind til os

Ønsker du et opkald?

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kan besvare alle din lejeretlige spørgsmål.

Vi er eksperter inden for lejeret, og vi kan besvare alle din lejeretlige spørgsmål. 

Det kan være alt fra indflytning, lejekontrakt, fejl og mangler, husleje eller udlejers/andre lejers opførsel. Det kan også være noget helt andet, så gælder bare om at kontakte os – Vi er klar til at hjælpe dig. 

Vi svarer som udgangspunkt inden 24 timer i hverdagene. I 92 % af alle tilfælde, hvor henvendelsen er sket inden klokken 14.00, har vedkommende fået svar allerede samme dag. 

Vi gad godt at kunne sige 24 timer i døgnet, men det vil teamet nok ikke sætte pris på. Derfor kan man booke opkald i tidsrummet 09.00-16.00. 

Det kommer lidt an på om du har været i kontakt med os tidligere eller om det er første gang. Hvis det er første gang, så vil du få dedikeret en af vores dygtige rådgivere. Hvis du allerede har været i kontakt med os, så kan du blot skrive til den samme rådgiver og få hjælp af vedkommende. 

Det kommer lidt an på hvad du leder efter. Men se eventuelt nedenstående link: 

Skabeloner og guides: Tryk her

Tjek af lejekontrakt: Tryk her

Tjek af husleje: Tjek her.